voetbalzone

‘Ik weet niet of Neymar nou komt of niet, maar Messi blijft de allerbeste’

Erik van Dam15 mei 2013, 00:20
Laatst bijgewerkt: 15 mei 2013, 00:20
Advertentie

Al een jaar of zelfs langer wordt van allerlei kanten bericht dat Neymar aan de slag gaat bij Barcelona. Vier jaar geleden debuteerde de spits bij Santos en al na één seizoen werd er lovend over hem geschreven in Europa. Een transfer komt steeds dichterbij en de kans is aanwezig dat Santos hem, in tegenstelling tot wat men steeds zei, komende zomer al verhandeld. In Barcelona wacht men af.

/

Jordi Alba heeft weet van de vele geruchten over aanbetalingen, voorcontracten en trips naar Brazilië om de onderhandelingspositie zogenaamd te versterken. De vleugelverdediger kan echter niet zeggen of Neymar er komende zomer bij komt in Camp Nou of niet. “Ik weet niet of Neymar nou komt of niet. Hij is een briljante speler en laat in Brazilië voortdurend zijn klasse zien.”

“Maar Lionel Messi is nummer één en misschien wel de allerbeste in de historie”, verduidelijkt de Spaans international in een interview met AS. “De technische staf en directie zullen versterkingen halen waar ze dat nodig achten. In mijn ogen ziet ons team er nog prima uit. Laten we alleen wel hopen dat we volgend jaar méér prijzen pakken”, geeft Alba aan. Barcelona pakte dit seizoen 'alleen' de landstitel als grote prijs.

Bezig met laden …