voetbalzone

‘Ik weet niet waar die verhalen vandaan kwamen, ik heb dat nooit gezegd’

Peter Nusselder12 sep 2013, 08:50
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2013, 08:50
Advertentie

Het bleef tijdens de afgelopen transferperiode lang onzeker of Bruno Martins Indi bij Feyenoord zou blijven, en dat was niet alleen van belang voor de verdediger van het Nederlands elftal. Het feit dat Martins Indi in Rotterdam bleef had ook gevolgen voor Lucas Woudenberg, die naar Excelsior ging.

/

De negentienjarige linksback mocht pas naar de Kralingers vertrekken op het moment dat zeker was dat trainer Ronald Koeman in De Kuip over Martins Indi zou blijven beschikken. Het leek overigens onduidelijk of Woudenberg wel naar Excelsior wilde; vanwege de matige prestaties van vorig seizoen zou de getalenteerde verdediger een overgang in een eerder stadium hebben afgewezen.

Die geruchten doet Woudenberg echter af als onzin. “Ik weet ook niet waar die verhalen vandaan kwamen”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. “Ik heb dat nooit gezegd. Ik moest gewoon afwachten of Bruno Martins Indi verkocht zou worden.” Uiteindelijk is de linksback echter blij dat hij dit seizoen voor Excelsior mag uitkomen in de Jupiler League. “Het niveau van de wedstrijden ligt hoger dan van het beloftenelftal.”

Bezig met laden …