voetbalzone

‘Ik weet nog niet of ik een duo zal gaan vormen met Agüero’

Erik van Dam18 jul 2016, 13:14
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2016, 13:14
Advertentie

Kelechi Iheanacho klopte vorig seizoen aan de deur bij Manchester City. De jonge aanvaller van Nigeriaanse komaf mocht geregeld invallen onder Manuel Pellegrini en scoorde acht keer in de Premier League. Hij hoopt dat Pellegrini’s opvolger Josep Guardiola het ook in hem ziet zitten, maar weet dat hij de nieuwe trainer sowieso zal moeten overtuigen.

/

“Guardiola is een heel goede trainer, dat weet iedereen”, zegt Iheanacho tegen Sky Sports. “Hij zorgt voor verfrissing en brengt zijn eigen stijl mee. Alles is weer anders en iedereen past zich aan aan wat hij ons leert. We moeten begrijpen wat hij ons te vertellen heeft. Of ik een duo zal gaan vormen met Sergio Agüero? Dat weet ik nog niet. Als het seizoen begint, zullen we het weten.”

Iheanacho speelde vorig seizoen in totaal 26 wedstrijden in de Premier League. Bij zijn tweede invalbeurt van het seizoen nam hij in de laatste minuut de winnende treffer op zich voor Manchester City tegen Crystal Palace. Hij baarde ook opzien met een hattrick tegen Aston Villa in de FA Cup en twee doelpunten tegen zowel Stoke City als Southampton.

Bezig met laden …