voetbalzone

'Ik weet nu in elk geval dat ik tegen het Nederlands elftal aan zit'

Daniel Cabot Kerkdijk07 mrt 2013, 08:10
Laatst bijgewerkt: 07 mrt 2013, 08:10
Advertentie

Mike van der Hoorn is verrast dat hij door Louis van Gaal is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De twintigjarige verdediger van FC Utrecht werd nog nooit eerder opgeroepen voor Oranje. Een telefoontje met hoofd scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht zorgde voor de bevestiging nadat hij op zijn telefoon meer dan vijftig felicitaties had ontvangen.

/

"Ik stond wel even te trillen van blijdschap", vertelt Van der Hoorn donderdag in De Telegraaf. "Oranje is toch het hoogst haalbare. Een week meetrainen met al die topvoetballers zou perfect zijn om me door te ontwikkelen. Maar dit nieuws is al super motiverend."

De vraag is of Van der Hoorn ook over anderhalve week nog op een uitverkiezing kan rekenen. Mogelijk zijn Bruno Martins Indi en Ron Vlaar dan weer volledig hersteld van hun blessures. Van der Hoorn zit in dat geval niet bij de pakken neer. "Als er een streep door mijn naam gaat, is dat een teken om nog harder te gaan werken. Ik weet nu in elk geval dat ik word gevolgd en dicht tegen het Nederlands elftal aan zit."

Bezig met laden …