voetbalzone

'Ik weet ook niet of mensen van FC Twente me hier komen bekijken'

Daniel Cabot Kerkdijk21 feb 2013, 06:40
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2013, 06:40
Advertentie
/

De matige resultaten van FC Twente in de voorbije weken zijn voor een groot deel te wijten aan falende spitsen. De aan Racing Genk verhuurde Glynor Plet toont zich dit seizoen juist zeer trefzeker. De supporters van FC Twente vragen zich dan ook terecht af of de 26-jarige aanvaller niet te vroeg, al na een half jaar, is afgeschreven in Enschede.

Plet laat zien dat hij over meevoetballende kwaliteiten beschikt en ook in dat opzicht stellen Luc Castaignos en Dmitry Bulykin teleur. De aanvaller weet niet wat hij er van moet denken. "Ik concentreer me helemaal op RC Genk en de prestatie die ik hier moet leveren", vertelt de huurling donderdag in De Telegraaf. Plet maakte dit seizoen 11 doelpunten in 26 officiële duels voor de Genkies.

Racing Genk heeft geen koopoptie en zijn contract met FC Twente loopt door tot de zomer van 2014, met nog een optiejaar. Een terugkeer naar Enschede ligt dan ook voor de hand. "Ik heb eigenlijk met niemand van FC Twente contact. De enige die ik nog spreek is Joshua John, maar die is ook verhuurd. Ik weet ook niet of mensen van FC Twente me hier komen bekijken. Ik heb in ieder geval niemand gezien."

Bezig met laden …