voetbalzone

'Ik weet zeker dat Forlán, Lugano en Kaká komen, maar ik weet niet hoe'

Daniel Cabot Kerkdijk07 mei 2011, 18:50
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2011, 18:50
Advertentie

Bij São Paulo is men er heilig van overtuigd dat Luis Fabiano niet de laatste grote naam is die voor de Braziliaanse club heeft gekozen. Volgens João Paulo de Jesus Lopes, technisch directeur van de Tricolor Paulista, is het best mogelijk dat Diego Forlán (Atlético Madrid), Diego Lugano (Fenerbahçe) en Kaká (Real Madrid) binnen afzienbare tijd voor de avances van São Paulo vallen.

/

"Ik weet zeker dat Forlán, Lugano en Kaká komen, maar ik weet niet hoe", vertelt De Jesus Lopes aan diverse Braziliaanse media. "Het is een moeilijke taak, maar zeker niet onmogelijk. In financieel en technisch opzicht is hun komst een optie." Volgens de sportbestuurder kan het drietal, net als Luis Fabiano eerder dit kalenderjaar deed, om emotionele redenen voor de club uit São Paulo kiezen.

Luis Fabiano verliet São Paulo in 2004 en maakte enkele maanden geleden, na een verblijf bij FC Porto en Sevilla, zijn terugkeer officieel. De vader van Forlán, Pablo, speelde tussen 1970 en 1976 voor São Paulo en wordt nog steeds door de aanhang aanbeden. "Forlán en Luis Fabiano zou een geweldig duo zijn", weet De Jesus Lopes. Lugano en Kaká verdedigden eerder ook de clubkleuren van São Paulo.

Bezig met laden …