voetbalzone

‘Ik werd zó boos toen ik hoorde hoe vaak Ronaldo tegen ons had gescoord’

Erik van Dam19 nov 2015, 22:33
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2015, 22:33
Advertentie

Real Madrid verloor in zijn laatste wedstrijd in de competitie voor het eerst dit seizoen: uit bij Sevilla eindigde het in 3-2. Grzegorz Krychowiak verklapt nu dat de geweldige statistieken die Cristiano Ronaldo kan overleggen tegen Sevilla mede van invloed waren op het eindresultaat. Dat klinkt tegenstrijdig, maar Krychowiak legt in de Poolse media uit de hoe de vork in de steel steekt.

voetbalzone

Tot de laatste ontmoeting had Ronaldo in al zijn wedstrijden tegen Sevilla al negentien keer gescoord: Sevilla geldt als één van zijn grootste slachtoffers in competitieverband. “Ik werd zó boos toen ik las dat hij er al negentien tegen ons had gemaakt. Ik ging het veld op als een stier richting een rode lap: schuimbekkend en wel”, blikt Krychowiak terug. “Ik bleef maar tegen mezelf zeggen ‘hij gaat het niet weer doen, hij doet het niet weer’.”

“Vorig jaar scoorde hij twee keer tegen ons in die wedstrijd waarin ik mijn neus brak. Maar ditmaal kon ik hem gelukkig afstoppen”, zegt Krychowiak, die de aanvoerdersband droeg bij los Rojiblancos. “Ik voelde daar geen extra druk door, hoor. Het was een eer om aanvoerder te zijn, maar ik heb niets anders gedaan dan anders”, verzekert de Pool.

Bezig met laden …