voetbalzone

‘Ik wil Balotelli graag bij Juventus zien, hij kan dan de beste worden’

Gijs Freriks05 mei 2014, 22:05
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2014, 22:05
Advertentie

Mario Balotelli ligt dit seizoen met regelmaat onder vuur en AC Milan zou het enfant terrible volgens de Corriere dello Sport zelfs willen verkopen. Als de clubtopscorer inderdaad uit San Siro vertrekt, dan weet Edgar Davids nog wel een goede bestemming voor de Italiaan.

voetbalzone

“Een topspeler die ik bij Juventus zou willen zien? Balotelli”, zegt de Nederlander in gesprek met Sky Italia. De oud-middenvelder, die tussen 1998 en 2003 voor de club uit Turijn speelde, was maandag aanwezig bij de presentatie van de UNESCO Cup. Legendes van Juventus nemen het op 2 juni in het stadion van Juve op tegen clubiconen van Real Madrid. Het opgebrachte geld gaat naar een goed doel.

Davids denkt dat Balotelli diens strapatsen onder de hoede van Antonio Conte wel kwijt zal raken: “Conte is direct en hamert op een juiste discipline en Balotelli kan dan de beste worden. Hij zou een goed koppel kunnen vormen met Carlos Tévez.” Pitbull wil niet zeggen dat Clarence Seedorf geen geschikte coach voor Super Mario is: “Hij doet het goed en ik hoop dat hij blijft.”

Bezig met laden …