voetbalzone

‘Ik wil dat iedere ex-speler gerespecteerd wordt als hij hier terugkomt’

Peter Nusselder29 nov 2011, 12:58
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2011, 12:58
Advertentie

Arsenal neemt het dinsdag in het kader van de Carling Cup op tegen Manchester City en dat kan de terugkeer van Samir Nasri in het Emirates Stadium betekenen. De Franse middenvelder verliet the Gunners afgelopen zomer tegen de zin van trainer Arsène Wenger, maar die hoopt niettemin dat Nasri met respect begroet zal worden door het publiek in Londen bij het mogelijke weerzien in Londen.

/

“Ik hoop dat Samir goed ontvangen”, drukte Wenger de fans van Arsenal op het hart via de officiële kanalen van zijn werkgever. “Ik weet niet of hij zal spelen, maar ik wil dat iedere ex-speler gerespecteerd wordt als hij hier terugkomt. Samir heeft zich spectaculair verbeterd in de periode dat hij voor ons speelde. Hij heeft zich ontwikkeld van een voetballer die nooit scoorde tot een beslissende speler”, weet zijn ex-coach.

Dat er afscheid genomen werd van Nasri doet Wenger overigens nog altijd pijn. “Je wilt je talentvolle spelers altijd behouden. Voor toen we niet tot overeenstemming kwamen over een nieuw contract heb ik mezelf erop voorbereid dat hij zou vertrekken. Ik wist ook dat Aaron Ramsey vorig seizoen door een blessure weinig speelde, maar dat hij dit jaar wel zijn kans zou pakken”, besluit de Franse oefenmeester.

Bezig met laden …