voetbalzone

‘Ik wil dat Payet in de halve finale en in de finale een hattrick maakt’

Thijs Post07 jul 2016, 13:17
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2016, 13:17
Advertentie

Dimitri Payet maakt indruk op het EK en de middenvelder lijkt zijn club West Ham United al na een jaar te zijn ontgroeid. West Ham United betrekt komend seizoen echter het Olympisch Stadion en met 60.000 fans op de tribunes willen the Hammers langzaam maar zeker een absolute topclub worden.

/

Manager Slaven Bilic, tijdens het EK werkzaam als analyticus, wil Payet absoluut niet kwijt. “Als een van je spelers meedoet op het EK weet je dat er meer interesse gaat zijn. Dimitri is een van de sterren van het toernooi”, begint Bilic zijn column voor de Daily Mail. “Ik begrijp dat er door zijn prestaties veel speculatie is.”

“Ik heb zelfs ergens gelezen dat ik hoopte dat hij het niet goed zou doen, zodat hij niet vertrekt”, gaat Bilic verder. “Dat is niet waar, ik wil dat hij een hattrick maakt in de halve finale en ik wil dat hij een hattrick maakt in de finale. Ik weet dat dan de gigantische clubs komen, maar ik hoop dat hij ook dan blijft. We hebben veel contact en hij is gelukkig. Hij is onze speler.”

Bezig met laden …