voetbalzone

'Ik wil de Grieken niet lui noemen, maar het is altijd 'morgen, morgen''

Bart Kruyt09 nov 2011, 10:15
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2011, 10:15
Advertentie

Boldizsár Bodor kijkt zijn ogen uit in Griekenland. De Hongaarse verdediger nam afgelopen zomer na zeven seizoenen afscheid van Roda JC Kerkrade en tekende een contract bij het Griekse OFI Kreta, waar het heel anders leven is: “Het is hier heel relaxed, anders dan in Nederland.”

De 29-jarige Bodor zegt op de website van SEG dat hij wel moest wennen aan het leven op Kreta. “Ik wil de Grieken niet lui noemen, maar het is anders”, zegt hij. “Het is altijd 'morgen, morgen'. Het leven is goed. Het is nu zo’n achttien, twintig graden. Ik heb een huis gekregen in een klein dorpje vlak bij Heraklion met uitzicht op zee. Dat is lekker wakker worden. Het is heel rustig en als ik naar de stad wil, ga ik naar Heraklion."

Bodor tekende voor één jaar, terwijl hij ook voor twee jaar kon tekenen. “Voordat ik kwam wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten. Nikos Machlas (technisch directeur van OFI Kreta, red.) had me uitgelegd dat ze als doel hebben om Europees voetbal te halen. Tot nu toe gaat het goed. Ons budget is klein, eigenlijk is er geen budget, maar we hebben enkele goede spelers. We presteren goed en staan op de vijfde plaats."

Bezig met laden …