voetbalzone

‘Ik wil de Premier League en Champions League winnen, als het kan’

Gijs Freriks15 jan 2014, 18:25
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2014, 18:25
Advertentie
voetbalzone

Nemanja Matic is woensdagavond gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van Chelsea. De 25-jarige middenvelder tekende een contract tot de zomer van 2018 en is blij om terug te zijn op Stamford Bridge: “Ik ben blij dat ik de kans krijg om hier weer te spelen. Ik ga mijn best doen om het team te helpen en de fans van Chelsea gelukkig te maken”, zegt de Serviër op de officiële website van the Blues.

De ex-speler van onder meer Vitesse komt voor 25 miljoen euro over van Benfica. Hij had het geen probleem gevonden om in Lissabon te blijven, maar hij kon de oproep van José Mourinho naar eigen zeggen niet weigeren. “Ik kijk ernaar uit om met hem te werken, hij is de beste trainer in de wereld en ik wil al veel langer met hem werken. Ik ben er klaar voor”, aldus Matic. “Ik heb al even met hem gesproken. Hij zei dat ik gewoon professioneel moet zijn en mijn best moet doen voor het team.”

Matic stond tussen 2009 en 2011 ook al in Londen onder contract, maar hij schopte het destijds tot slechts 2 optredens in de Premier League. Maar net als hijzelf, heeft Chelsea zich ook ontwikkeld. “Het is niet meer hetzelfde team als toen, het huidige elftal is jonger. Toen ik er nog speelde, waren er veel dertigers. Nu hebben we een sterk team met een grote toekomst. Ik wil de Premier League winnen en ook de Champions League, als het kan”, besluit de negenvoudig international.

Bezig met laden …