voetbalzone

‘Ik wil geen toerist zijn, als ik geen bijdrage lever doe ik een stap opzij’

Thijs Post27 mrt 2016, 14:36
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2016, 14:36
Advertentie

Als James Millner fit blijft is hij normaal gesproken een zekerheid om met de nationale ploeg van Engeland naar het EK in Frankrijk te gaan. Of Milner ook een basisplaats krijgt is zeer de vraag en de dertigjarige middenvelder van Liverpool is bereid om na het eindtoernooi een stap opzij te doen. Milner wil de ontwikkeling van de jonge toptalenten niet in de weg zitten.

/

“Rond de start van volgend seizoen ga ik wel een keer met de bondscoach om tafel”, legt Milner uit aan de Engelse media. “Ik wil niet reizen met de ploeg, geen bijdrage leveren en niets meer dan een goede toerist zijn. Ik wil me laten zien. Als de manager denkt dat ik een rol kan spelen, mooi, anders is het beter om een stap opzij te doen.”

“Ik heb vier eindtoernooien gespeeld, ik heb veel interlands en ik heb ervaring. Ik kan de jongere spelers helpen”, gaat Milner verder. “Voor een jonge speler kan ik van waarde zijn en daar zal ik het met de manager over hebben. Als hij slechts een kleine rol voor mij in gedachten heeft, is het misschien beter om te stoppen.”

Bezig met laden …