voetbalzone

'Ik wil hem spreken om te zien wat er zich in zijn hoofd afspeelt'

Daniel Cabot Kerkdijk19 jul 2011, 21:02
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2011, 21:02
Advertentie

Bijna een week geleden liet Blackburn Rovers weten dat men geen idee heeft waar El-Hadji Diouf uithangt, maar woensdag keert de aanvaller terug op het trainingscomplex. Trainer Steve Kean zal de balorige Diouf echter denkelijk niet meenemen op trainingskamp naar Hong Kong en gaat zich beraden over ‘opties’. "Hij krijgt in ieder geval een boete. Ik wil hem spreken om te zien wat er zich in zijn hoofd afspeelt", benadrukt de manager.

/

Diouf miste al het trainingskamp in Oostenrijk en de eerste paar trainingen in Engeland. The Rovers probeerden de dertigjarige voorhoedespeler te contacteren en uiteindelijk heeft men via ‘vertegenwoordigers’ te horen gekregen dat Diouf zich woensdag meldt op clubbasis Brockhall. Dit weekend vertrekt Blackburn naar China, maar Diouf gaat waarschijnlijk niet mee.

"Hij krijgt een boete wanneer hij arriveert, dat zullen we met hem en zijn vertegenwoordigers bespreken", legt Kean uit. "We zullen zien wat er vervolgens gebeurt. Ik wil weten wat hij voelde. Hij heeft nog één jaar, we respecteren het feit dat hij een contract heeft, maar we zullen zien wat we kunnen doen. Dus daar moeten we over praten en ook de opties bekijken voor als hij eventueel vertrekt."

Bezig met laden …