voetbalzone

‘Ik wil herhalen wat ik vorig seizoen liet zien, nu is het wat schokkerig’

Erik van Dam28 sep 2015, 13:50
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2015, 13:50
Advertentie

Crystal Palace maakte zaterdag bekend dat Yannick Bolasie een nieuw contract had getekend bij de club en manager Alan Pardew uitte daar al zijn vreugde over. Zelf is Bolasie ook verguld dat hij langer mag blijven, uiteraard tegen een loonsverhoging. Hij wil Crystal Palace graag binnen de lijnen terugbetalen voor het vertrouwen dat men bij de club in hem toont.

voetbalzone

Tottenham Hotspur, Aston Villa en West Ham United toonde gaandeweg de zomer allemaal serieuze interesse in Bolasie. De club hield hem echter aan boord na een sterk seizoen in de Premier League. “Ik ben erg blij met dit nieuwe contract”, geeft de vleugelspeler nu aan. “Het gaat er nu om dat ik het op het veld goed doe voor de club. Ik wil herhalen wat ik vorig seizoen heb laten zien, nu is het nog wat schokkerig.”

“Ik zit nog niet op die snelheid die ik kan bereiken, ik heb nog een paar basisplaatsen nodig om de boel echt op gang te krijgen”, legt Bolasie uit. “Met name op de vleugel, want ik heb ook veel voorin gespeeld de laatste tijd. Ik ben met de trainer eens dat ik het bij het afronden nog wat beter moet doen, het gaat om dat laatste stukje. Dan kan ik tegenstanders echt pijn doen”, weet Bolasie.

Bezig met laden …