voetbalzone

‘Ik wil Julian helpen, en ik geef Real natuurlijk de voorkeur boven Barça’

Peter Nusselder29 jul 2013, 09:25
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2013, 09:25
Advertentie

Schalke 04 is erin geslaagd om Julian Draxler nog een jaar in Gelsenkirchen te houden, maar het lijkt onvermijdelijk dat het toptalent op een dag naar een Europese grootmacht verkast. Voormalig ploeggenoot Raúl, die tijdens zijn afscheidswedstrijd afgelopen weekend nog samen met de middenvelder speelde, hoopt dat hij binnen enkele jaren het shirt van Real Madrid draagt.

/

De 36-jarige aanvaller voetbalde 16 jaar lang bij de Koninklijke en ziet Draxler ook graag naar de Spaanse hoofdstad komen. Raúl adviseert de belofte wel om niet te snel over te stappen en vertelde Draxler al dat het beter was om komend seizoen nog bij Schalke te blijven. “Ik wil Julian ook in de toekomst helpen door hem tips te geven”, vertelt Raúl aan BILD. “Over twee jaar kan hij naar een topclub in Engeland of Spanje. En daar geef ik natuurlijk de voorkeur aan Real boven Barcelona.”

In Madrid zal men verheugd hebben gereageerd op de woorden van de clublegende, aangezien de Duits international de raad van zijn voormalig medespeler serieus neemt. “We hebben een erg goede relatie”, maakt de negentienjarige middenvelder duidelijk. “Het was een eer om samen met hem te mogen voetballen.”

Bekijk hier beelden van Julian Draxler en Raúl tijdens het afscheidsduel van de aanvaller.

Bezig met laden …