voetbalzone

'Ik wil revanche nemen op iedereen die de voorbije jaren kritiek had'

Bart Kruyt08 jan 2014, 06:30
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2014, 06:30
Advertentie

De kans dat Sekou Cissé zijn loopbaan zal gaan vervolgen in België, is vrij groot. De aanvaller liet vorige week zijn contract bij Feyenoord ontbinden en meldde zich direct bij Racing Genk. Mario Been nam Cissé mee op trainingskamp en in Turkije maakt de Ivoriaan een prima indruk. Volgens Het Nieuwsblad wijst alles erop dat Cissé een contract krijgt aangeboden van Genk.

/

De aanvaller benadrukt dat hij hoopt op een hernieuwde samenwerking met Been, de coach die hem in 2009 naar Feyenoord haalde. "Ik wil opnieuw met een trainer werken die in me gelooft", zegt Cissé. "Twee weken geleden belde Mario me tijdens de vakantie op om te vragen of ik kon komen testen. Zo komt het dat ik nu hier zit. Ik zou bij Genk graag revanche willen nemen op iedereen die de voorbije jaren kritiek had. En misschien kan ik straks dan alsnog een WK meemaken."

"Ik hoop dat ik hier een contract kan tekenen", vervolgt Cissé. "Mijn manager vertelde me dat er ook interesse is van NEC, Cambuur en Franse en Duitse clubs, maar mijn voorkeur gaat uit naar Genk." Cissé speelde in 4,5 jaar tijd 59 competitiewedstrijden voor Feyenoord en wist daarin 14 keer te scoren. In de eerste seizoenshelft speelde hij maar een duel in de Eredivisie.

Bezig met laden …