voetbalzone

'Ik wil spelen, misschien is het tijd om terug te keren naar Brazilië'

Bart Kruyt12 nov 2014, 20:10
Laatst bijgewerkt: 12 nov 2014, 20:10
Advertentie

Braziliaanse spelers die in de Europese top of subtop terecht komen blijven vaak lang in het buitenland spelen, voordat zijn hun loopbaan afsluiten in Brazilië. Paulinho is echter pas 26 jaar oud en denkt nu al serieus na over een terugkeer naar zijn vaderland. De middenvelder komt bij Tottenham Hotspur nauwelijks aan spelen toe en baalt daar als een stekker van.

voetbalzone

Mauricio Pochettino deed in alle competities nog maar zeven keer een beroep op Paulinho, die pas een keer mocht meedoen in de Premier League. "Ik ben altijd eerlijk geweest en een speler wil altijd spelen", zegt Paulinho. "Misschien is het tijd om terug te keren naar Brazilië. Er zijn wat clubs uit Brazilië met belangstelling, maar vooralsnog is er niets officieels."

"Ik ben trots dat Roberto de Andrade (kandidaat om de nieuwe voorzitter van Corinthians te worden, red.) mij ziet als een mogelijke aanwinst voor zijn team", vervolgt Paulinho, die pas vorig jaar van Corinthians naar Tottenham ging. The Spurs betaalden toen naar verluidt zo'n twintig miljoen euro. "Tottenham heeft veel in mij geïnvesteerd en ik respecteer mijn contract, maar soms werkt het gewoon niet", aldus Paulinho.

Bezig met laden …