voetbalzone

'Ik wil weten waar ik aan toe ben, ze vragen liefst 21 miljoen euro'

Daniel Cabot Kerkdijk23 mei 2012, 10:55
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2012, 10:55
Advertentie
/

Roque Santa Cruz heeft een redelijk seizoen op huurbasis voor Real Betis achter de rug en hoopt in de zomermaanden definitief bij Manchester Citt te vertrekken. Dat zal geen makkelijke opgave zijn. De kersvers landskampioen van Engeland schat de marktwaarde van de dertigjarige Paraguayaan op liefst 21 miljoen euro.

Santa Cruz hoopt dat zijn zaakwaarnemer spoedig met Man City om de tafel kan. "Ik wil weten waar ik aan toe ben. Ze vragen 21 miljoen euro, dat is irreëel. Ik voel me hier goed, wil blijven en ik snap dat Manchester City iets wil hebben. Ik hoop dat ze zich iets coulanter zullen opstellen nu de landstitel binnen is. Dat de onderhandelingen makkelijk zullen verlopen, met een glimlach."

Santa Cruz maakte medio 2009 de overstap van Blackburn Rovers naar Manchester City, maar door uiteenlopende redenen kwam hij in twee seizoenen tijd niet verder dan twintig Premier League-duels en drie doelpunten. Een uitleenperiode aan Blackburn Rovers was evenmin een succes, maar bij Real Betis kwam hij tot 33 competitieduels en zeven doelpunten.

Bezig met laden …