voetbalzone

'Ik wilde stoppen met betaald voetbal, maar toen kwam Juventus'

Bart Kruyt07 aug 2013, 13:55
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2013, 13:55
Advertentie

Bij Juventus is men erg blij met de komst van Carlos Tévez, die rugnummer 10 heeft gekregen en de Oude Dame moet helpen bij de missie om terug te keren in de Europese top. De aanvaller, die in de zomer werd overgenomen van Manchester City, had echter bijna een punt achter zijn loopbaan gezet. Tévez zegt in gesprek met ESPN dat hij vermoeid was en serieus aan stoppen dacht.

/

De Argentijn speelde vier seizoenen bij City en kreeg het daar nog aan de stok met Roberto Mancini, die hem zelfs een tijdje uit de selectie zette. "Ik heb altijd gezegd dat ik op mijn 28ste zou stoppen en na die ruzie met Mancini wilde ik dat ook doen", vertelt Tévez. "Ik was ook vermoeid. Ik heb zes jaar in Engeland gespeeld en dat had niemand ooit kunnen voorspellen."

"Ik won de Champions League met Manchester United, de Premier League, de FA Cup met Manchester City en later ook de Premier League met City", vervolgt Tévez. "Ik had alles gewonnen en dan komt er een moment dat je moe bent, moe van het voetbal. Ik wilde ermee stoppen, maar toen kwam Juventus, een van de grootste clubs van de wereld."

Bezig met laden …