voetbalzone

‘Ik zag er erg naar uit daar weer te spelen, jammer dat ze me uitfloten’

Erik van Dam27 feb 2013, 15:50
Laatst bijgewerkt: 27 feb 2013, 15:50
Advertentie

Niet iedereen krijgt een warme ontvangst, wanneer hij als tegenstander terugkeert bij zijn oude club. Dat ondervond Scott Parker maandagavond aan den lijve. De 32-jarige middenvelder speelde met Tottenham Hotspur op Upton Park tegen West Ham United, de club die hij van 2007 tot 2011 diende. Een deel van de supporters van the Hammers floot de routinier tot zijn teleurstelling uit..

/

Parker zegt niet goed te weten waarom de supporters hem uitjouwden. “Ik had niet verwacht dat ze dat zouden doen, ik was er een beetje ondersteboven van”, geeft de Engelsman aan. “Waarom ze het deden? Geen idee. Misschien omdat ik naar de plaatselijke rivaal ben gegaan destijds, ik weet het niet zeker. Maar ik had gehoopt op een leukere ontvangst na wat ik hier betekend heb”, aldus Parker.

“Ik hield echt van Upton Park en de fans, en ik hield van de club toen ik er speelde”, zegt de spelverdeler teleurgesteld. “Ik had daar vier fantastische jaren en de club houdt altijd een speciaal plekje in mijn hart. Ik zag er erg naar uit daar weer te spelen, dus ik was teleurgesteld toen ze me uitfloten.” Parker werd ten tijde van zijn verblijf bij West Ham driemaal uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij de club.

Bezig met laden …