voetbalzone

‘Ik zal De Sa en Denswil even sms-en dat ze niet te gek moeten doen’

Daniel Cabot Kerkdijk02 mei 2014, 17:00
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2014, 17:00
Advertentie
voetbalzone

NEC start gemankeerd aan de laatste wedstrijd van de competitie. Anton Janssen kan zaterdag tegen kersvers landskampioen Ajax niet over Marnick Vermijl, Dennis Gentenaar, Navarone Foor, Marcel Stutter en Ryan Koolwijk beschikken. Bovendien is Michael Higdon een vraagteken. De club uit Nijmegen heeft een punt nodig om directie degradatie te ontlopen indien Roda JC Kerkrade bij Go Ahead Eagles wint.

Danzell Gravenberch is naar verwachting de vervanger van Vermijl als rechtsachter. De verdediger annex middenvelder maakte in januari de tijdelijke overstap van Ajax naar NEC. “Ik speelde bijna mijn hele leven bij Ajax en ik weet dat Frank de Boer geen trainer is die graag cadeautjes geeft. Hij wil alles eruit halen, dus Ajax zal niet heel slap gaan spelen. Dat is jammer voor ons, ja.”

Gravenberch gaat er alles aan doen om NEC voor het hoogste niveau te behouden. “Ik heb nog niet echt met veel spelers van Ajax gesproken, maar wel met Lesly de Sa en Stefano Denswil”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Ik zal ze even sms-en dat ze niet te gek moeten doen. Ik kan ze wel een bonusje in het vooruitzicht stellen”, knipoogt hij.

Bezig met laden …