voetbalzone

'Ik zal niet snel opgeven, maar er moet wel perspectief zijn'

Bart Kruyt18 nov 2013, 20:39
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2013, 20:39
Advertentie

Vorig seizoen was Michael de Leeuw nog topscorer van FC Groningen, maar dit seizoen valt hij buiten de boot. De aanvaller annex middenvelder was aan het begin van het voetbaljaar geblesseerd en nu het goed draait bij Groningen, ziet coach Erwin van de Looi geen reden om zijn opstelling te wijzigen. De Leeuw sluit nu niet uit dat hij in januari zal vertrekken bij de Trots van het Noorden.

/

De 27-jarige De Leeuw begon dit seizoen pas 2 keer in de basis bij Groningen. "Ik zal niet snel opgeven, maar er moet wel perspectief zijn", vertelt De Leeuw aan Voetbal International. "Als de situatie niet verandert, overweeg ik zeker in de winter om me heen te kijken. Ik sta al te lang stil. De trainer wil het elftal intact houden en daar heb ik begrip voor, maar een jongen op mijn leeftijd moet wel spelen. Ik hoop dat ik dit seizoen alsnog de kans krijg."

De Leeuw is bezig aan zijn tweede seizoen bij Groningen en kwam vorig jaar nog tot dertig competitiewedstrijden, waarin hij elf keer scoorde. In het seizoen daarvoor kwam hij uit voor De Graafschap en eerder speelde De Leeuw nog voor SC Veendam.

Bezig met laden …