voetbalzone

'Ik zal nooit naar Barcelona of Atlético gaan, ik ben een 'Madridista''

Bart Kruyt13 nov 2014, 16:50
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2014, 16:50
Advertentie

José Callejon heeft de wind in zijn rug staan. De aanvaller was in zijn eerste seizoen voor Napoli al goed voor vijftien competitietreffers en is momenteel de topscorer van de Serie A, met acht doelpunten uit elf wedstrijden. In de zomer werd hij nog in verband gebracht met Barcelona en Atlético Madrid, maar die clubs hoeven niet bij Callejon aan te kloppen.

voetbalzone

De 27-jarige aanvaller komt uit de jeugdopleiding van Real Madrid en speelde 55 competitiewedstrijden in het eerste elftal van de Koninklijke. "Ik heb niks van Barcelona en Atlético gehoord, maar ik zal sowieso nooit een aanbieding van een van deze clubs accepteren", zei Callejon. "Ik ben een Madridista, dus dat kan ik niet maken."

Callejon heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn beslissing om Real te verruilen voor Napoli: "Het was een wijze beslissing", meende de aanvaller. "Ik ben nu topscorer van de Serie A, ik speel goed en ik voel me goed. In Rafael Benítez heb ik een coach gevonden die mij het vertrouwen geeft. En hij heeft een speler gevonden die altijd alles geeft op het veld."

Bezig met laden …