voetbalzone

'Ik zal zeker niet tot het einde van mijn loopbaan bij Barcelona blijven'

Bart Kruyt13 mei 2014, 11:11
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2014, 11:11
Advertentie

Barcelona speelt zaterdag tegen Atlético Madrid om het kampioenschap in Spanje, maar Neymar moet deze beslissende wedstrijd laten schieten. De aanvaller is nog geblesseerd en gaat het laatste competitieduel niet halen, wat betekent dat zijn eerste seizoen in Europa er al op zit. De Braziliaan kan zich gaan richten op het WK in eigen land en is tevreden over zijn eerste jaar bij Barça.

voetbalzone

De 22-jarige dribbelaar maakte in de zomer van 2013 de overstap van Santos naar Barcelona en heeft het goed naar zijn zin in het Camp Nou. Hij kan nu echter wel alvast zeggen dat hij zijn loopbaan niet bij Barcelona zal beëindigen: "Ik weet een ding zeker en dat is dat ik mijn carrière zal afsluiten bij Santos. Ik zal zeker niet tot het einde van mijn loopbaan bij Barcelona blijven", zegt Neymar.

"Of ik ooit voor een andere club in Brazilië zou kunnen spelen? Dat lijkt me geen probleem", vervolgt de balvirtuoos. "Die club kan uit Sao Paulo, Rio de Janeiro of een andere stad komen. Ik wil best praten met andere clubs uit Brazilië en kijken wat ze te vertellen hebben. Maar ik wil in ieder geval afsluiten bij Santos."

Bezig met laden …