voetbalzone

'Ik zie geen problemen, iedereen wil onder zo'n topmanager voetballen'

Matthijs van Laar28 feb 2016, 14:12
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2016, 14:12
Advertentie

Er zou sprake zijn van onvrede bij Yaya Touré, die het volgens de berichtgeving niet ziet zitten om (opnieuw) samen te werken met Josep Guardiola. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode in Barcelona, waar de Ivoriaanse middenvelder weinig aan de bak kwam. Het was uiteindelijk Guardiola die toestemming gaf voor zijn overgang naar Engeland.

/

Oudere broer Kolo Touré denkt echter niet dat Yaya een probleem zal maken van de komst van de Spaanse coach naar de Eastlands. “Iedereen wil onder Pep spelen”, zegt hij. “Hij is een topmanager. Ze kennen elkaar goed en ik denk niet dat er een probleem zal ontstaan als ze opnieuw samenwerken.”

De stopper van Liverpool wil verder weinig kwijt over de kwestie, ook al zal hij ongetwijfeld meer weten over de exacte gedachten van zijn jongere broer. “Het is een lastige vraag. Hij is mijn kleine broertje, maar ik laat hem zelf beslissen over het pad dat hij uit wil stippelen. Hij is een topspeler. Maar op zijn leeftijd (32 jaar, red.) is alles mogelijk.”

Bezig met laden …