voetbalzone

‘Ik zie het positief in, maar ik denk dat Tottenham ook alles gaat winnen’

Robin Bruggeman24 apr 2016, 22:53
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2016, 22:53
Advertentie

Leicester City slaagde er zondag ondanks het gemis van topscorer Jamie Vardy in om vier keer te scoren tegen Swansea City. The Foxes hebben dankzij de 4-0 zege nu nog maar vijf punten uit hun laatste drie wedstrijden nodig om Tottenham Hotspur voor te blijven. Trainer Claudio Ranieri moedigt zijn mannen dan ook aan om alles te blijven geven.

/

“Ik zie het positief in, maar het is niet eenvoudig want ik denk dat Tottenham al zijn wedstrijden gaat winnen”, vertelde de Italiaan na de wedstrijd tegen Swansea op een perspraatje. “Toen ik mijn spelers afgelopen week zag trainen was ik erg blij dat ze zo hun best deden. Ze deden extra hun best zonder Jamie, dus goed gedaan.”

“Ik vertelde hen voor de wedstrijd: ‘Tot nu toe hebben we alleen een droom gehad, nu moeten we die droom nog uit laten komen’”, gaat hij verder. “Nu is het moment om alles te geven, we mogen het niet laten liggen.” Leicester neemt het in de laatste drie speelronden op tegen Manchester United, Everton en Chelsea, terwijl Tottenham West Bromwich Albion, Chelsea, Southampton en Newcastle United nog op het programma heeft staan.

Bezig met laden …