voetbalzone

'Ik zie vanzelf wel of er een gesprek met PSV komt'

Daniel Cabot Kerkdijk22 feb 2013, 06:30
Laatst bijgewerkt: 22 feb 2013, 06:30
Advertentie
/

Het is nog onduidelijk of Boy Waterman ook komend seizoen bij PSV onder contract staat. De huidige eerste doelman van de Eindhovenaren beschikt over een aflopende verbintenis, maar de directie heeft nog geen aanstalten gemaakt om de samenwerking te verlengen. Waterman maakt zich intussen geen zorgen en is niet verbaasd.

"Ik zie vanzelf wel of er een gesprek komt. Het vertrouwen in mij is wel uitgesproken", benadrukt Waterman vrijdag in gesprek met De Telegraaf. De doelman is ervan overtuigd dat er altijd wel een oplossing komt. "Als eerste keeper van PSV is het makkelijker om ergens onderdak te vinden dan toen ik bij De Graafschap keepte."

PSV zal in de zomer waarschijnlijk een keeper laten gaan. Naast Waterman kan coach Dick Advocaat ook beschikken over Przemyslaw Tyton en de talentvolle Nigel Bertrams. De laatstgenoemde verlengde deze week zijn contract. Bovendien keert Jeroen Zoet in de zomer terug van zijn verhuurperiode aan RKC Waalwijk. Volgens het dagblad wordt er intern getwijfeld aan kwaliteiten van Tyton en Zoet.

Bezig met laden …