voetbalzone

'Ik zit al even bij Arsenal en het blijft de club waar ik voor wil spelen'

Peter Nusselder10 jan 2011, 16:00
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2011, 16:00
Advertentie

Aangezien trainer Arsène Wenger dit seizoen vaak de voorkeur geeft aan Marouane Chamakh en Robin van Persie in de spits van Arsenal, moet Nicklas Bendtner vooralsnog genoegen nemen met een bescheiden aantal speelminuten in het Emirates Stadium. De Deen speelde zaterdag in het FA Cup-treffen met Leeds United (1-1) echter de volle negentig minuten en wil The Gunners niet verlaten.

/

“Een paar dingen die ik heb gezegd zijn misschien verkeerd geïnterpreteerd”, legt de fysiek sterke aanvaller uit in de Engelse media, “maar het klopt dat ik teleurgesteld was, want iedereen die wissel staat wil graag spelen, dat geldt voor mij ook. Maar het verhaal is een beetje opgeblazen, want ik heb er ook bij gezegd dat ik al even bij Arsenal zit en dat het ook de club blijft waar ik voor wil spelen”, aldus de 23-jarige Deens international.

Waarschijnlijk speelt Bendtner woensdag ook weer tegen Ipswich Town in de (eerste) halve finale in de League Cup. “We moeten ervoor zorgen dat we daar voor een goede uitgangspositie zorgen. Ik ben van mening dat we de finale van de Carling Cup moeten bereiken.” Als Arsenal in het tweeluik afrekent met de Championship-club, wacht op Wembley West Ham United of Birmingham City. “Het zou fantastisch zijn om al vroeg in het seizoen een prijs te pakken”, aldus Bendtner.

Bezig met laden …