voetbalzone

'Ik zou een idioot zijn als één duel mij op andere gedachten zou brengen'

Bart Kruyt22 aug 2016, 11:36
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2016, 11:36
Advertentie

Liverpool begon het seizoen in de Premier League geweldig, met een 3-4 overwinning bij Arsenal, maar ging afgelopen zaterdag met 2-0 onderuit bij Burnley. The Reds hadden op Turf Moor ongeveer tachtig procent (!) balbezit, maar slaagden er niet in om de defensieve muur van de tegenstander te kloppen. Jürgen Klopp weigert om na de nederlaag in paniek te raken.

/

De transfermarkt is nog ruim een week geopend, maar de supporters van Liverpool hoeven geen vuurwerk meer te verwachten. “Als één wedstrijd mij op andere gedachten zou brengen, dan zou ik wel een echte idioot zijn”, zei Klopp. “Ik weet dat jullie (de journalisten, red.) een nieuwe linksback zouden halen, maar nu beginnen jullie ook nog over een middenvelder? Ik had Emre Can en Lucas Leiva nog achter de hand. We zullen wel zien wat er nog gaat gebeuren.”

Liverpool verkocht afgelopen weekend Christian Benteke aan Crystal Palace en heeft nu dus wel weer wat geld om uit te geven. De Engelse media zijn er zeker van dat Liverpool nog zal proberen om een nieuwe linksback te halen; voor die positie heeft Klopp alleen de beschikking over Alberto Moreno, die bovendien geen sterke indruk maakt. Tegen Burnley speelde middenvelder James Milner als linksback.

Bezig met laden …