voetbalzone

‘Ik zou elf spelers van Leicester in het Elftal van het Jaar zetten’

Erik van Dam08 apr 2016, 17:10
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2016, 17:10
Advertentie

In Engeland komen langzaam maar zeker de verkiezingen voor Speler, Talent en Team van het Jaar weer op gang. Volgens Claudio Ranieri is de keuze niet al te moeilijk. Wat de coach van Leicester City betreft bestaat het Premier League-elftal van het Jaar straks volledig uit spelers van zijn selectie.

/

The Foxes zijn dit jaar de verrassing van de Engelse competitie. Vorig jaar vochten ze nog tegen degradatie, maar dit seizoen staan ze fier bovenaan in de Premier League en stevenen ze af op de titel. De voorsprong op nummer twee Tottenham Hotspur bedraagt namelijk zeven punten en er zijn slechts zes speelronden nog te spelen.

“Ik zou elf van mijn spelers in het elftal zetten”, vertelt de Italiaan in de Engelse media “Ze hebben ons de kans gegeven om te dromen. Er komen ook veel kinderen naar onze trainingen, dat is alleen maar mooi. Iedereen wil weten hoe dit afloopt, maar we moeten rustig blijven en het wedstrijd voor wedstrijd bekijken.”

Overigens zal het Premier League-elftal zeer waarschijnlijk goed gevuld zijn met spelers van Leicester City. Jamie Vardy, N'Golo Kanté, Riyad Mahrez en Wes Morgan worden daarnaast allemaal veelvuldig genoemd als kandidaten voor de eretitel van Speler van het Jaar.

Bezig met laden …