voetbalzone

‘Ik zou hem voor tachtig miljoen euro nog niet eens willen verkopen’

Gijs Freriks26 sep 2015, 10:38
Laatst bijgewerkt: 26 sep 2015, 10:38
Advertentie

Jack Grealish is een van de grotere talenten van Aston Villa en brak vorig seizoen definitief door in het eerste elftal. De twintigjarige middenvelder annex aanvaller staat nu op één doelpunt en vier assists in dertig officiële wedstrijden voor the Villans en manager Tim Sherwood hoopt dat daar nog veel wedstrijden bij gaan komen.

voetbalzone

“Ik zou hem nog niet voor zestig miljoen pond (81,5 miljoen euro, red.) willen verkopen, om het zo maar te zeggen. Ik weet wat hij in de toekomst waard kan zijn. Wat dit jaar misschien duur lijkt, kan volgend seizoen weer goedkoop zijn. Dat is de voetballerij. Hij staat niet op de transferlijst, hij is een speler van ons. We zouden een vraagprijs kunnen noemen, maar dat wil ik niet”, aldus Sherwood op een persconferentie.

Grealish, die binnenkort besluit of hij voor Engeland of Ierland wil uitkomen, speelt sinds zijn zesde in Birmingham en maakte in mei 2014 zijn debuut in het eerste elftal van the Villans. In het seizoen 2013/14 werd hij verhuurd aan Notts County en vorig seizoen werd hij door de supporters van Villa verkozen tot Young Player of the Season.

Bezig met laden …