voetbalzone

‘Ik zou het niet erg vinden om de rest van mijn loopbaan bij Bayern te blijven’

Gijs Freriks20 mrt 2016, 13:35
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2016, 13:35
Advertentie

Bayern München huurt Kingsley Coman in principe voor twee jaar, maar de negentienjarige aanvaller staat ervoor open om nog heel lang in Beieren te blijven. Bayern huurt Coman in het eerste jaar voor vijf miljoen euro, in het tweede jaar zou daar nog eens twee miljoen bovenop moeten komen en als de Fransman definitief in de Allianz Arena blijft, moet Bayern nog eens 21 miljoen aan Juventus betalen.

/

“Spelers met succesvolle carrières maken nooit zoveel transfers. Ik zit al bij een van de beste drie clubs van de wereld, dus ik zou het niet erg vinden om de rest van mijn loopbaan bij Bayern te spelen”, aldus Coman in een interview met Téléfoot. “Ik geef altijd alles om als speler beter te worden en ik moet zeggen dat ik ook al het gevoel heb dat ik iedere dag beter word.”

De enkelvoudig A-international zegt veel te hebben aan de inbreng van trainer Josep Guardiola: “Hij zegt altijd dat ik alles moet geven en iets moet forceren als ik erin kom. Ik denk dat Guardiola zeker in tactisch opzicht de beste trainer van de wereld is. Ik kan hem alleen maar bedanken voor alles wat hij tot dusver heeft gedaan”, aldus de Flügelflitzer, die zes keer scoorde voor Bayern.

Bezig met laden …