voetbalzone

‘Ik zou in Italië of Engeland kunnen spelen, als het maar een grote club is’

Gijs Freriks15 jun 2016, 20:22
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2016, 20:22
Advertentie

Axel Witsel lijkt zijn laatste wedstrijd voor Zenit Sint-Petersburg te hebben gespeeld. De middenvelder zegt in de Belgische pers ‘een nieuwe ervaring in een andere competitie’ op te willen doen, al loopt zijn contract bij de nummer drie van Rusland nog tot de zomer van 2017 door.

/

Stoke City, Everton, Juventus, AC Milan en AS Roma zouden interesse hebben in de 67-voudig international van de nationale ploeg van België. “Ik hoop voor een grote Europese club te kunnen spelen en mijn toekomst zou in Italië of in Engeland kunnen liggen. Dat maakt niet echt uit, zolang het maar een grote club is”, zo wordt de 27-jarige Witsel geciteerd.

“Roma? Dit is een grote club, een van de grootste in Italië. Het zou niet slecht zijn om die stap te maken, maar ik heb nog geen direct contact gehad met hen”, besluit Witsel, die een gelimiteerde transfersom van honderd miljoen euro in zijn arbeidsovereenkomst heeft staan. Directeur Maxim Mitrofanov zei in april nog dat hij Witsel zelfs voor 25 miljoen niet wil laten gaan.

Bezig met laden …