voetbalzone

'Ik zou liegen als ik zeg dat we niet van Spanje kunnen winnen'

Daniel Cabot Kerkdijk27 mei 2010, 17:11
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2010, 17:11
Advertentie

David Suazo is ervan overtuigd dat Honduras op het WK in Zuid-Afrika een kans maakt tegen groepsgenoot Spanje. Volgens de aanvaller van Genoa zijn de Midden-Amerikanen zelfs in staat om de Europees kampioen in de groepsfase een nederlaag toe te brengen. "Spanje is het beste team ter wereld, dat is duidelijk. Maar ik zou liegen als ik zeg dat we niet van hen kunnen winnen."

/

"Alles is mogelijk", verzekert de sterspeler van Honduras. "In één wedstrijd kan er zoveel gebeuren. Als we tien keer tegen elkaar zouden spelen, dan zouden we waarschijnlijk acht keer verliezen." Honduras moet verder zien af te rekenen met Chili en Zwitserland. "We staan niet onder druk, dat is ons grote voordeel", denkt Reinaldo Rueda, bondscoach van het national elftal.

Volgens de Colombiaanse keuzeheer, die voor zijn verdiensten de Hondurese nationaliteit kreeg, zijn zijn spelers erop gebrand om een goede indruk te maken. "Onze supporters staan volledig achter het team. Mijn spelers weten dat en willen daarom niet teleurstellen." Honduras oefent tot aan het WK nog tegen Wit-Rusland, Azerbeidjan en Roemenië.

Bezig met laden …