voetbalzone

‘Ik zou weg kunnen, waarom niet? Maar ik blijf graag bij Vitesse’

Gijs Freriks13 jan 2014, 18:18
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2014, 18:18
Advertentie
voetbalzone

Patrick van Aanholt is niet bezig met een transfer. De 23-jarige linkerverdediger speelt sinds januari 2012 voor Vitesse, maar is nog tot de zomer van 2015 eigendom van Chelsea. Het is de vraag of de back ooit nog een keer voor the Blues gaat spelen, want zijn naam komt steeds vaker voor in het geruchtencircuit. Onder meer Bayer Leverkusen zou belangstelling hebben voor Van Aanholt.

“Ik zou weg kunnen, waarom niet?”, vraagt het jeugdproduct van PSV zich in gesprek met Voetbal International af. “Natuurlijk hebben ze me voor een jaar verhuurd, maar dat betekent niet dat ik niet terug zou kunnen naar Engeland. Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar bij Chelsea. Van die Duitse interesse heb ik officieel niks vernomen. Zelf blijf ik graag bij Vitesse.”

Van Aanholt, die in totaal 56 competitiewedstrijden voor de club uit Arnhem speelde, zegt voorts te dromen van het WK in Brazilië. In november werd hij, doordat Jetro Willems en Bruno Martins Indi vanwege blessures moesten afhaken, voor het eerst geselecteerd voor het Nederlands elftal. Hij viel in de oefeninterland tegen Colombia in de extra tijd in voor Memphis Depay.

Bezig met laden …