voetbalzone

‘Immense zege van zondag was laatste wedstrijd Benítez in Madrid’

Erik van Dam23 dec 2015, 10:18
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2015, 10:18
Advertentie

Florentino Pérez besloot afgelopen zomer Carlo Ancelotti de wacht aan te zeggen na een seizoen zonder prijzen. Ter vervanging arriveerde Rafael Benítez, maar zijn dagen lijken geteld. Cadena SER weet dat de 55-jarige trainer van Real Madrid woensdag of donderdag zijn spullen kan pakken en vervangen wordt.

voetbalzone

De Madrileense radiozender claimt dat de spelersgroep grotendeels tegen het aanblijven van Benítez is. De gigantische 10-2 overwinning van zondag op Rayo Vallecano is zijn laatste wedstrijd geweest, want de spelers hebben naar verluidt geen zin om Benítez na de kerstdagen weer te zien. Ze hopen dat voorzitter Pérez naar hen luistert en Benítez vervangt door iemand anders.

De laatste weken worden de geruchten rondom Benítez steeds hardnekkiger, ook al sprak voorzitter Benítez gaandeweg het seizoen nog openlijk zijn vertrouwen uit in zijn coach. De vraag is wie hem moet opvolgen, maar de naam van José Mourinho zingt nog steeds rond. Hij werkte van 2010 tot 2013 bij Real Madrid en werd vervolgens vervangen door Ancelotti. Sinds zijn ontslag bij Chelsea is Mourinho werkloos, maar hij wordt ook genoemd bij Manchester United.

Bezig met laden …