voetbalzone

Immers: 'Als het lukt, dan zou ik persoonlijk wel even gek worden'

Bart Kruyt06 aug 2012, 20:10
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2012, 20:10
Advertentie

Lex Immers speelde vorige week bij Dynamo Kiev zijn eerste Champions League-wedstrijd en dat smaakte naar meer. De Hagenaar hoopt dinsdagavond met Feyenoord een 2-1 achterstand weg te poetsen in Rotterdam. “Als dat lukt, dan zou ik persoonlijk wel even gek worden”, lacht hij in gesprek met RTV Rijnmond.

/

De 26-jarige middenvelder annex aanvaller droomt ervan om de groepsfase het miljoenenbal te bereiken. Als Feyenoord de Oekraïense grootmacht uitschakelt, is men in ieder geval al verzekerd van deelname aan de Europa League. “Het zou een enorm grote teamprestatie zijn als wij Kiev uitschakelen", zegt Immers. "Iedereen kan dan trots op ons zijn. Maar we moeten eerst maar eens zien te scoren. Het feest zal in ieder geval niet lang duren. Zondag wacht de eerste competitiewedstrijd al."

Immers schraapt zijn keel als hij terugdenkt aan de eerste ontmoeting in Kiev. De havenclub speelde heel aardig en kwam zelfs op voorsprong, maar gaf die toch nog uit handen. “In het laatste half uur hebben we veel leermomenten bij elkaar geschraapt”, meent Immers. “Op alle fronten merk je dat het niveau hoger is. Met alle respect voor de kleinere clubs in de Eredivisie, maar het is absoluut niet te vergelijken. Misschien wel met PSV, Ajax, FC Twente en AZ.”

Bezig met laden …