voetbalzone

Immers bezig vertrek bij Feyenoord in orde te maken

Erik van Dam20 jan 2016, 05:51
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2016, 05:51
Advertentie

Lex Immers vertrekt waarschijnlijk woensdag of donderdag bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder raakte dit seizoen zijn basisplaats in Rotterdam-Zuid kwijt na de komst van Marko Vejinovic en Simon Gustafson. Immers heeft van Feyenoord toestemming gekregen om te onderhandelen over een contract elders: De Telegraaf weet dat Immers de keuze heeft uit verschillende clubs.

voetbalzone

Woensdag zal hij de training op Varkenoord missen om zijn overstap naar een buitenlandse club in orde te maken. De ochtendkrant spreekt van concrete interesse uit de Duitse en Engelse competities, zonder daarbij overigens de namen van de clubs prijs te geven. Over anderhalf jaar loopt Immers’ contract ten einde en dit lijkt een goede mogelijkheid voor Feyenoord om nog een bedrag voor hem te incasseren.

De 29-jarige Immers speelde van 2007 tot 2012 voor ADO Den Haag en groeide daar uit tot publiekslieveling en een belangrijke speler, voordat hij overstapte naar Feyenoord. Er was van tijd tot tijd scepsis, maar Immers overwon zijn critici. Met name het feit dat hij twee seizoenen achtereen twaalf keer scoorde voor Feyenoord in de jaren onder Ronald Koeman maaken indruk. Dit seizoen deed Immers maar zesmaal mee.

Bezig met laden …