voetbalzone

Immers: ‘Er zijn meerdere clubs die zich voor me hebben gemeld’

Erik van Dam31 jan 2014, 22:51
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2014, 22:51
Advertentie
voetbalzone

Op de laatste dag van de winterse transferperiode in Nederland speelde Lex Immers in De Kuip met Feyenoord tegen Vitesse. De aanvallende middenvelder stapte met een 1-1 remise van het veld en gaat de komende maanden met Feyenoord proberen zo goed mogelijk te finishen. Hij koos er deze periode bewust voor in Rotterdam-Zuid te blijven, ook al was er belangstelling van andere clubs.

Middlesbrough zag het zitten in Immers en probeerde hem aan te trekken, maar werd tegengehouden door Feyenoord. De Engelsen waren echter niet de enigen die aan Immers trokken. “Er zijn meerdere clubs die zich voor me gemeld hebben. Ik ga geen namen noemen, maar eentje is inmiddels bekend”, zegt de 27-jarige middenvelder tegen NUsport. “Maar goed, het is nu allemaal al te laat.”

“Ik ga het seizoen lekker afmaken bij Feyenoord en dan zien we het wel weer”, laat Immers weten. Bij Feyenoord is hij bezig aan zijn tweede seizoen: de wedstrijd tegen Vitesse was zijn 52e in competitieverband voor de club en in totaal maakte hij 19 doelpunten. Martin van Geel zei eerder op de dag reeds dat het bod van Middlesbrough op Immers ‘veel te laag’ was om mee akkoord te gaan.

Bezig met laden …