voetbalzone

‘Immers is al ter plekke voor huurdeal tot de zomer’

Erik van Dam20 jan 2016, 09:24
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2016, 09:24
Advertentie

Lex Immers hoopt woensdag terecht te komen bij Cardiff City. In de ochtenduren berichtte De Telegraaf dat de aanvallende middenvelder op zeer korte termijn weg zou gaan bij Feyenoord en nu voegt men daaraan toe dat Immers voor een gesprek staat met Cardiff City, de nummer negen van de Engelse Championship. De club uit Wales en Immers praten om 11.00 uur met elkaar en daarna hopen beide partijen de zaak snel te kunnen beklinken.

voetbalzone

Het gaat om een huurperiode voor Immers, met waarschijnlijk een optie tot koop. Nog geen week geleden kreeg Cardiff City een transferverbod opgelegd omdat het de regels voor Financial Fair Play voor de tweede keer in zes jaar tijd had overtreden. Nieuwe spelers huren is wel toegestaan, maar ze definitief transfereren niet. Immers zal dus tot de zomer geleend moeten worden van Feyenoord: pas daarna kan hij worden ingelijfd.

Journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad weet overigens dat er nóg twee Engelse clubs zijn die belangstelling hebben voor Immers. Om welke clubs het daarbij niet gaat is niet bekend. Feyenoord is blij met het naderende vertrek van de ervaren middenvelder: men bespaart zich zijn salaris, ontvangt een huursom van Cardiff City en Immers kan zich de komende maanden in de kijker spelen bij de Welshmen of bij andere clubs. Bij Feyenoord heeft Giovanni van Bronckhorst hem niet meer nodig.

Bezig met laden …