voetbalzone

Immers krijgt gewenste transfer: 'Dit is altijd mijn ambitie geweest'

Matthijs van Laar21 jan 2016, 17:21
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2016, 17:21
Advertentie
voetbalzone

Lex Immers maakt het seizoen af in de Championship. De aanvallende middenvelder zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een huurcontract bij Cardiff City. “We heten hem van harte welkom bij onze club”, zegt CEO Ken Choo. “Lex zal een geweldige aanvulling zijn op onze selectie.”

Voor Immers komt daarmee een voorlopig einde aan zijn uitzichtloze situatie bij Feyenoord. Coach Giovanni van Bronckhorst deed in de eerste seizoenshelft nauwelijks een beroep op de 29-jarige ex-speler van ADO Den Haag en leek niet van plan daar verandering in aan te brengen. “Ik verhuis van een van de grootste clubs in Nederland naar de grootste club van Wales”, zegt hij op de website van the Bluebirds.

Immers hoopt in Wales de typische Britse voetbalatmosfeer te mogen ervaren. “Het is altijd mijn ambitie geweest om in het Verenigd Koninkrijk te voetballen en ik kijk uit naar deze kans bij Cardiff City. Als de manager me nodig heeft, ben ik er komend weekend al klaar voor”, aldus Immers. “Ik kijk er enorm naar uit.” Cardiff neemt het dan op tegen Rotherham United.

Daar staat -ie dan: Lex Immers met een sjaaltje van Cardiff City! #donedeal #feyenoord #huurbasis

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Bezig met laden …