voetbalzone

Immers wil niet meer terug naar Feyenoord: 'Wil blijven'

Bart Kruyt26 feb 2016, 16:30
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2016, 16:30
Advertentie

Lex Immers stapte in januari op huurbasis van Feyenoord over naar Cardiff City en heeft het inmiddels zo naar zijn zin in Wales, dat hij graag wil blijven. Dat heeft zijn zaakwaarnemer in ieder geval laten weten aan RTV Rijnmond, al liggen de gesprekken over een definitieve overgang momenteel even stil. Cardiff is volop verwikkeld in de strijd om naar de Premier League te promoveren en de club en Immers willen zich daar nu volledig op concentreren.

/

“Ik hoop dat ik hier langer kan blijven, maar het is niet mijn beslissing”, vertelt Immers aan de vooravond van de belangrijke Championship-wedstrijd tegen Preston North End aan Wales Online. “Het gaat tussen de clubs en het hangt er ook van af wat er in de zomer met Cardiff gebeurt. Ik heb nog niks gehoord.” Cardiff mocht in januari geen spelers kopen, vanwege een transferban. De club hoopt dat daar in de zomer geen sprake meer van zal zijn.

Immers speelde tot dusver vier wedstrijden voor Cardiff en scoorde al tegen Huddersfield Town en Brighton & Hove Albion. De 29-jarige Hagenaar ligt nog tot de zomer van 2017 vast bij Feyenoord; voordat hij voor de Rotterdammers speelde kwam hij vijf jaar uit voor ADO Den Haag.

Bezig met laden …