voetbalzone

Immobile op weg naar Spanje: ‘Hij zal maandag of dinsdag aankomen’

Daniel Cabot Kerkdijk12 jul 2015, 00:20
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2015, 00:20
Advertentie

Aan de samenwerking tussen Borussia Dortmund en Ciro Immobile komt na een seizoen al een einde. Sevilla zal de komst van de aanvaller in de komende dagen afronden en daarmee de zoektocht naar een vervanger voor de aan AC Milan verkochte Carlos Bacca afronden. De voorbije dagen stonden in het teken van de lastige onderhandelingen tussen de clubs.

voetbalzone

Borussia Dortmund week niet af van de vraagprijs van vijftien miljoen euro, maar uiteindelijk zou de Bundesliga-club hebben ingestemd met een formeel bod van twaalf miljoen euro plus een doorverkooppercentage van vijftien procent. Zaakwaarnemer Marco Sommela laat in een reactie aan Estadio Deportivo, een krant uit Sevilla, weten dat Immobile ‘maandag of dinsdag’ in Zuid-Spanje zal arriveren. De aanvaller is momenteel nog in Napels, waar hij zich aan het voorbereiden is op zijn aanstaande overgang naar Andalusië.

Immobile ging vorig jaar zomer voor 19,5 miljoen van Torino naar Borussia Dortmund, waar hij een contract tot medio 2019 ondertekende. In 32 officiële wedstrijden maakte hij slechts 10 doelpunten. Immobile kwam in 2013/14 tot 23 treffers in 34 duels. Op die voetbaljaargang én één productief seizoen bij Pescara na, staat hij niet bekend als een doelpuntenmachine.

Bezig met laden …