voetbalzone

In beeld: een kijkje in de wondere wereld van Jetro Willems

Dominic Mostert06 feb 2017, 07:15
Laatst bijgewerkt: 06 feb 2017, 07:15
Advertentie
In beeld: een kijkje in de wondere wereld van Jetro Willems
Jetro Willems maakte zaterdag tegen AZ pas zijn eerste doelpunten van het seizoen. Buiten het veld scoort de back van PSV echter de ene na de andere like op zijn eigenzinnige Instagram-account. Wij zetten een aantal hoogtepunten op een rij! Reageren? Ga naar onze Facebook-pagina.
Willems speelt verslaggever voor PSV. Een baan als sportjournalist ziet hij desondanks niet zitten. "Nee, ik moet er niet aan denken", zei hij onlangs tegen Metro.
Willems haalt zijn gram richting de mensen die hem te dik noemden.
De Engelse media speculeerden na dit bericht over een transfer naar de Premier League. Tevergeefs.
De vader van Willems mag met niemand minder dan Cristiano Ronaldo op de foto.
Willems erkent dat zijn inschatting van een kans van 99 procent op de landstitel onjuist was.
Een onbekende vrouw die bezweert over een 'lekker stuk rosbief' te beschikken, wenst ons fijne kerstdagen.
... gedaan voor die mensen die zeggen "dat ik slecht ben" of "je hebt het niet meer je bent minder je zit in een dip of iets". Oké dat kan, ik heb al die jaren alles gegeven wat ik kon, ik heb veel bereikt (alle prijzen die er in Nederland te behalen zijn) en ik weet, het is het verleden maar je verleden zal je altijd in het heden achtervolgen; goed of fout - bij mij knaagt het, want ik wil meer en ik BELOOF dat het gaat komen, want ik ben wat ik uitstraal en mijn uitstraling zal laten zien wie ik ben!! Dit heb ik gedaan voor PSV, De Supporters, Mijn Familie & Vrienden, Eindhoven en als laatste voor Mezelf.
Bezig met laden …