voetbalzone

In beeld: 12 Premier League-transfers die plaats kunnen vinden in januari

Robin Bruggeman26 dec 2016, 14:15
Laatst bijgewerkt: 26 dec 2016, 14:15
Advertentie
In beeld: 12 Premier League-transfers die plaats kunnen vinden in januari
Over een paar dagen gaat de transfermarkt weer open en dat zal vooral in Engeland drukke taferelen met zich meebrengen. De ‘Daily Mail’ stelde een lijst samen van twaalf transfers in de Premier League waarvan de kans flink aanwezig is dat zij volgende maand plaats kunnen vinden en die twaalf namen vind je in onze special!
Asmir Begovic werd al genoemd bij West Ham United, Stoke City en Everton en lijkt wel genoeg te hebben van zijn reserverol bij Chelsea. ‘The Blues’ zullen echter ook een sterke back-up voor Thibaut Courtois willen houden.
De kans is groot dat Carl Jenkinson Arsenal op huurbasis gaat verlaten. De rechtsback komt niet echt aan de bak in het Emirates Stadium en West Ham United en Aston Villa zijn geïnteresseerd.
José Fonte krijgt geen nieuw contract van Southampton, dat in januari nog wat aan de Europees kampioen kan verdienen. Ondanks zijn 33 jaar is hij gewild bij een aantal Engelse clubs.
Sunderland zal om zich te kunnen versterken waarschijnlijk eerst iemand van de hand moeten doen en het lijkt erop dat dat Lamine Koné gaat worden. Everton toonde eerder interesse, maar lijkt inmiddels verder te kijken. West Ham United is nog wel geïnteresseerd.
Het lijkt een kwestie van tijd voor Victor Lindelöf wordt gepresenteerd bij Manchester United. ‘The Red Devils’ zijn naar verluidt bereid om ruim veertig miljoen neer te leggen bij Benfica.
Morgan Schneiderlin heeft zijn langste tijd gehad op Old Trafford. De Fransman lijkt herenigd te gaan worden met Ronald Koeman bij Everton, terwijl ook West Bromwich Albion zich in de strijd wil mengen.
Memphis Depay gaat zijn ploeggenoot mogelijk achterna naar Everton. Dat hij gaat vertrekken bij Manchester United lijkt in ieder geval een zekerheid.
Door de mogelijke komst van Morgan Schneiderlin is er geen plek meer voor James McCarthy op Goodison Park. Crystal Palace, Newcastle United en Sunderland houden de situatie in de gaten.
John Obi Mikel is door Chelsea aangeboden bij Manchester United, terwijl een aantal Chinese clubs ook geïnteresseerd is. De Nigeriaan lijkt zijn zinnen echter gezet te hebben op een overstap naar Olympique Marseille en mag vanwege zijn aflopende contract voor een kleine som vertrekken.
Josep Guardiola wacht naar verluidt met smart op het moment dat Fabian Delph weer helemaal fit is. De Engelsman staat echter ook in de belangstelling van Newcastle United en West Bromwich Albion.
James Rodríguez was in de zomer naar verluidt al dicht bij een transfer naar Chelsea en lijkt Real Madrid in januari definitief te gaan verlaten. ‘The Blues’ zijn nog steeds geïnteresseerd, al is er ook concurrentie vanuit Italië.
Leonardo Ulloa wil meer speeltijd en Sunderland en Swansea City kunnen de Argentijn precies dat bieden. Aangezien Leicester City Islam Slimani en Ahmed Musa een tijd kwijtraakt vanwege de Africa Cup, lijken ‘the Foxes’ echter geen zaken te willen doen.
Bezig met laden …