voetbalzone

In beeld: tien mogelijke opvolgers van Ronald Koeman bij Everton

Robin Bruggeman16 okt 2017, 15:15
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2017, 15:15
Advertentie
In beeld: tien mogelijke opvolgers van Ronald Koeman bij Everton
Na Frank de Boer heeft ook Ronald Koeman het moeilijk in de Premier League en bij Everton gaan al stemmen op om de, aan het Nederlands elftal gelinkte, coach de laan uit te sturen. Wij hebben tien mogelijke kandidaten op een rijtje gezet die het stokje over zouden kunnen nemen van Koeman! Reageren? Dat kan op onze Facebook-pagina!
Carlo Ancelotti (clubloos) - De Italiaan werd onlangs ontslagen bij Bayern München en het is geen geheim dat hij graag nog een keer in de Premier League zou willen werken.
David Unsworth (Everton Onder-21) – De voormalig verdediger wordt zeer gewaardeerd binnen de club en is al jarenlang eindverantwoordelijke bij de Onder-21 van ‘the Toffees’.
Luis Enrique (clubloos) – De Spanjaard liet Barcelona afgelopen zomer achter zich en de oud-middenvelder zou naar verluidt een avontuur in Engeland wel zien zitten.
Eddie Howe (Bournemouth) – De trainer van Bournemouth heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij tijdens zijn jeugd groot fan was van Everton.
Chris Coleman (Wales) – De bondscoach maakt indruk met zijn spel met Wales, waarmee hij in 2016 de halve finale van het EK haalde. De ploeg wist zich onlangs niet te kwalificeren voor het WK in Rusland, aangezien het land derde eindigde in de poule.
Laurent Blanc (clubloos) – De Fransman geldt als een outsider om de opvolger van Ronald Koeman te worden. De ex-trainer van onder meer Paris Saint-Germain zit sinds de zomer van 2016 zonder club.
Sean Dyche (Burnley) – Burnley wist begin oktober met 0-1 te winnen van Everton op Goodison Park en de prestaties van Dyche bij de Premier League-club, die knap zevende staat, kunnen leiden tot een aanbieding van ‘the Toffees’.
Rafael Benítez (Newcastle United) – De Spanjaard is de meest genoemde kandidaat om Koeman op te volgen. De ex-trainer van Liverpool zou een dienstverband bij Everton naar verluidt wel ambiëren.
Walter Mazzarri (clubloos) – De Italiaan wordt veelvuldig in verband gebracht met het overnemen van de baan van Koeman. De voorganger van Marco Silva bij Watford zou al gecontacteerd zijn door Everton.
Paulo Fonseca (Shakhtar Donetsk) – De trainer van de Oekraïense club heeft aangegeven graag in de Premier League aan de slag te gaan. In 2016 gold de Portugese oefenmeester als kandidaat om Roberto Martínez te vervangen.
Bezig met laden …