voetbalzone

‘In dat opzicht is Pellè één van de allerbeste spitsen in de Premier League’

Erik van Dam02 nov 2015, 10:53
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 10:53
Advertentie

Southampton won zondag thuis met 2-0 van Bournemouth en Graziano Pellè nam voor rust de tweede goal van the Saints voor zijn rekening. De Italiaanse spits staat dit seizoen alweer op zes treffers en doet een poging zijn totaal van twaalf van vorig seizoen weer te bereiken. Mede dankzij Pellè bivakkeert de club op een keurige zevende plaats.

voetbalzone

Teamgenoot Steve Davis, die zondag de 1-0 op zich nam, is onder de indruk van de aanvaller. “Hij speelt een grote rol bij ons. Iedereen weet dat wij het liefst echt voetballen, maar als het niet lukt en we wat directer willen spelen, is hij de perfecte kapstok. Hij kan teams echt in problemen brengen”, klinkt het complimenteus.

De Noord-Ierse middenvelder legt uit dat Pellè uitstekend gebruikt kan worden voor de lange, diepe ballen die Southampton speelt wanneer dat nodig is. “In dat opzicht is hij één van de allerbeste spitsen in de Premier League. Hij is echt magnifiek voor ons”, aldus Davis. Ronald Koeman is het met hem eens. “Hij is sterk, is een goede spits en hij scoort: ik heb al eerder gezegd dat hij tot de besten in de Premier League behoort.”

Bezig met laden …