Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax-target kan elders zes miljoen euro per jaar verdienen

Laatste update:

Waldemar Anton verkast naar Borussia Dortmund. Die Borussen maken ruim 23 miljoen euro over naar VfB Stuttgart om de EK-ganger van Duitsland los te weken. (Officiële kanalen van Dortmund)

Ipswich Town heeft een akkoord bereikt met Hull City over de transfer van Jaden Philogene. De promovendus betaalt ruim 21 miljoen euro voor de buitenspeler, die voor vijf jaar gaat tekenen bij de club van manager Kieran McKenna. (The Athletic)

Ajax krijgt fikse concurrentie in de strijd om Daniele Rugani. De mandekker van Juventus, die ook in de belangstelling staat van Atalanta, kan namelijk een driejarig contract tekenen bij Al-Shabab, waar hij zes miljoen euro per seizoen zou gaan verdienen. (Alfredo Pedullà)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

José Mourinho wil Allan Saint-Maximin naar Fenerbahçe halen. De onderhandelingen met Al-Ahli, bij wie de Fransman nog twee jaar vastligt, zijn inmiddels gestart. (Fabrizio Romano)

Serhou Guirassy heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Dortmund. De spits van Stuttgart gaat een contract tot medio 2028 tekenen in het Signal Iduna Park. (Florian Plettenberg)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Met En-Nesyri en Allan-Saint Maximin erbij krijgt Fenerbahce toch flinke versterking, maar hebben nog vooral een goede nummer 8 nodig. Volgens mij zal Tadic naar 10 schuiven met de komst van Saint-Maximin.

9 juli 2024 om 13:53

Inderdaad, kunnen ook nog een aantal jaar mee! Dit zijn goede transfers.

9 juli 2024 om 13:59

Heb het nieuws van En-Nesyri gemist, is dat al zeker?

9 juli 2024 om 14:32

Schijnbaar in verre onderhandelingen, zouden voor 20 mil rond zijn met Sevilla.

Wie gaan er nu dan weg bij BvB voorin?
Ze hebben al Fullkrug, Haller, Moukoko en ook Malen zou er kunnen spelen bij nood (nee, ik weet dat hij op de buitenkant speelt normaliter).

Guirassy er nog bij, dan zal een Haller of Fullkrug toch wel moeten vertrekken (fullkrug schijnt in de belangstellign van juist Stuttgart te staan).

Ajax moet echt spelers onder contract hebben die graag voor Ajax willen spelen. Momenteel zijn we nog steeds in opbouw en hebben we niets aan glory hunters.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren