voetbalzone

In de wandelgangen: Atlético gaat voor verhuurde Barcelona-aanvaller

Daniel Cabot Kerkdijk29 okt 2014, 23:30
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2014, 23:30
Advertentie
/
Willem II krijgt mogelijk de beschikking over een toptalent dat afkomstig is van de aartsrivaal. Grad Damen, niet te verwarren met de zanger van het levenslied, stapte onlangs op in Breda omdat NAC ‘afspraken niet nakwam’. De zeventienjarige belofte zou nu echter in Tilburg terecht kunnen komen; dinsdag deed hij samen met nog drie andere testspelers mee toen Jong Willem II tegen de nationale ploeg van Eritrea oefende. (Brabants Dagblad)
/
Bruno Zuculini had zich heel wat meer voorgesteld van zijn periode in Valencia. Het Argentijnse talent van Manchester City wordt dit seizoen verhuurd aan de Spaanse club, maar tot op heden krijgt hij daar nauwelijks kansen om zijn kunnen te tonen. Mocht dat tot januari zo blijven, dan wil de 21-jarige middenvelder terugkeren naar Engeland en eventueel op zoek naar een andere (tijdelijke) werkgever. (AS)
voetbalzoneGerard Deulofeu deed het vorig seizoen uitstekend bij Everton en ook in het shirt van Sevilla laat het Barcelona-talent zich gelden. De prestaties van de vleugelaanvaller zijn ook Atlético Madrid in het oog gesprongen en de regerend Spaans kampioen denkt er zelfs over na om in contact te treden met Barça. De twintigjarige aanvaller staat nog tot de zomer van 2017 op de loonlijst in Camp Nou. (AS)
/
Er wordt veel gespeculeerd over de toekomst van Harry Redknapp, maar de manager lijkt zich geen zorgen te hoeven maken. Clubeigenaar Tony Fernandes van Queens Park Rangers weet dondersgoed wat hij in huis heeft en neemt daar niet zomaar afscheid van. 'Vergeet niet: hij was wél de man die op het punt stond om bondscoach van Engeland te worden. Hij kwam echter naar ons, degradeerde, maar bracht ons ook weer terug", aldus Fernandes. (Sky Sports)
/
Kit Symons heeft zich bewezen als coach van Fulham en wordt binnenkort beloond met een vast contract. Hij werd aangesteld na het ontslag van Felix Magath, die er niet in slaagde om the Cottagers aan het winnen te krijgen. Sinds de intrede van Symons won Fulham vijf van de acht gespeelde wedstrijden en gloort er weer enige hoop. De Londenaren staan echter nog altijd in de onderste regionen van de Championship. (Daily Mail)
Bezig met laden …